Seară de concert LIVE

Urmează

🗓️ ……. |  📍Berăria H ⏰ Ora …….. | 

De ce să mergem la concert?
Muzica a fost omniprezentă în societatea umană încă din cele mai vechi timpuri. Liant al relațiilor interumane și instrument de cunoaștere și descoperire a naturii individului, muzica este, probabil, cel mai veridic ambasador al vieții omului, înglobând toate aspectele din existența unei specii relativ tinere. 
Primele speculații legate de efectul benefic al muzicii asupra funcțiilor neuronale sunt regăsite în secolul al XVIII-lea.  În zilele noastre, odată cu progresele din știință și cu interesul tot mai pregnant asupra descoperirii unor noi terapii alternative în tratarea deficitelor neurologice, s-au realizat numeroase studii care au demonstrat efectele benefice ale muzicii asupra dezvoltării creierului și neuroplasticității. 

Astfel, în ultimele decenii, prin intermediul noilor descoperiri, s-au conturat principalele contribuții ale muzicii în ceea ce privește îmbunătățirea funcțiilor neurologice și neuropsihice. Fiecare gen muzical va avea alte efecte asupra organismului. Iar răspunsurile acestuia la ele diferă de la individ la individ. E vorba aici de o matriță cerebrală, care se potrivește numai cu anumite frecvențe. Mai intervin, însă, și preferințele fiecărei persoane, formate de-a lungul vieții și mulți factori sociali, precum: vârsta, naționalitatea sau mediul în care a crescut. 

HANS ZIMMER

Avantajele concertelor de muzică LIVE: 
A-ți vedea trupa, artistul sau DJ-ul preferat este o experiență schimbătoare de viață și interesantă. A sta acasă ascultând o compilație Spotify sau a viziona videoclipurile lor la televizor sau YouTube este un lucru, dar să fii în mulțime, să faci bagajele într-un stadion sau să te desparți de lumea reală pe un ring de dans subteran la care duce la un alt nivel.
Cu toate acestea, un concert de muzică live nu înseamnă doar să-ți să te distrezi, deși, evident, aceasta este o parte semnificativă a acestuia. Acest lucru vă poate aduce beneficii ca persoană și bunăstarea dvs. generală.

TRUPA IRIS