CURS ONLINE  BIOREZONANȚĂ   –   MODULELE I, II, III, IV, V, VI și VII
Trainer  –  Dorina Baciu

Taxă modul – 200 ron

Locuri – 50 

Online – platforma Zoom

 JOI – Modul I
 23 Noiembrie | 18:00 – 22:00

Days
Hours
Minutes
Seconds

 Vineri – Modul II
 24 Noiembrie | 18:00 – 22:00

Days
Hours
Minutes
Seconds

 Sâmbătă – Modul III
 25 Noiembrie | 10:00 – 15:00

Days
Hours
Minutes
Seconds

 Duminică – Modul IV
 26 Noiembrie | 10:00 – 15:00

Days
Hours
Minutes
Seconds

Te salut și bine ai venit pe pagina mea! Cred cu tărie că nimic în viață nu este întâmplător, așa că te felicit că ai ales să accesezi această pagină și să te înscrii la Cursul de Biorezonanță – Modulul I – VII !
Sunt Dorina Baciu, de profesie sunt Psiholog, Teolog, Coach, Asistent medical și Terapeut în bioreozonanță, și vreau să vă invit să participați la acest curs care vă va deschide noi perspective despre sănătate, unde puteți descoperi și corecta dezechilibrele ce stau la baza multor afecțiuni, restabilind armonia dintre corp, minte și suflet.
Medicina Energetică reprezintă o abordare holistică a sănătății care pune accent pe echilibrarea și armonizarea fluxului de energie din organism. 
Această medicină reprezintă o  modalitate de a trata sănătatea într-un mod cuprinzător, punând accent pe echilibrarea și armonizarea fluxului de energie din corp pentru a sprijini vindecarea și starea de bine generală. Această abordare se bazează pe ideea că fiecare persoană emite și primește energie, iar această energie joacă un rol esențial în funcționarea organismului, inclusiv a aspectelor fizice, mentale și emoționale.
Biorezonanța este un domeniu medical revoluționar care abordează sănătatea umană într-un mod cu totul nou și complet. Ea se bazează pe principiul că fiecare organism viu emite frecvențe și energii specifice, iar acestea pot fi influențate și echilibrate pentru a susține starea de bine.  Aparatul de Biorezonanță SCIO (Sistem de Evaluare al Conștiinței și Analiză a Organismului) este un dispozitiv avansat ce utilizează principii din fizica cuantică, informatică și medicină holistică pentru a evalua și armoniza starea de sănătate a unei persoane. 
Indiferent dacă sunteți profesionist din domeniul medical sau pur și simplu pasionat de sănătatea și bunăstarea umană, acest curs vă va oferi cunoștințe prețioase și vei pleca cu convingerea că sunteți înarmat cu un instrument puternic pentru a aduce schimbări pozitive în viețile celor din jurul, dar și în propria viață. 
În cadrul acestui curs, veți călători într-o lume plină de revelații, unde veți învăța să explorați subtilul fluxului energetic al corpului uman. Veți înțelege cum să detectați disfuncțiile energetice și să le tratați cu ajutorul aparatului, deblocând potențialul de vindecare interioară al fiecărei persoane.
“Cunoaște-te pe tine însuți la un nivel mai profund cu ajutorul biorezonanței și bucură-te de o viață mai sănătoasă și echilibrată.”

“Descoperă un nou nivel de înțelegere a sănătății tale cu biorezonanța tehnologia
viitorului în medicină.”

Organismul nostru este un sistem complex de energie și vibraţii care, atunci când interacționează armonios unele cu altele, sprijină și promovează starea generală de sănătate. Însă, când ne îmbolnăvim sau dacă un organ funcționează disproporționat, apar surse de oscilaţii în frecvențele electromagnetice ale organismului, care depăşesc frecvențele aflate în intervalul biologic. Și dacă organismul nostru NU are resursele necesare pentru a readuce echilibrul prin propria sa putere, boala va progresa.  Și-atunci când există boală sau stres, acest tipar se dezechilibrează și aparatul îl poate detecta folosind biorezonanța magnetică.
Prin urmare, aparatul primește aceste informaţii, separă semnalele fiziologice de cele patologice, pe care, mai apoi, le prelucrează cu ajutorul unui sistem electronic în semnale terapeutice care se retransmit către organism.  Aparatul afișează, mai apoi,  rezultatele pe o diagramă detaliată a corpului și oferă opțiunea de a face o analiză în profunzime, în detaliu, astfel că orice bacterie, ciupercă, virus sau vierme parazitar vor fi identificați.  Programul analizează, de asemenea, o selecție a celor mai potrivite modele/tipare de frecvență pentru a restabili sănătatea. Folosind toate informațiile furnizate, sunt aplicate terapii care să stimuleze, să mobilizeze toate mecanismele și procesele de auto-vindecare a organismului.  Suplimentar, este aplicată și o terapie auto-focusată, pentru a destabiliza energia bacteriilor, a virușilor și a paraziților.

Cursul de biorezonanță este pentru tine dacă:

 

 

➡️Dorești să explorezi și să înțelegi misterul complex al energiei și interacțiunilor din corpul uman. 

➡️Îți dorești să devii un specialist în terapii alternative, care să ofere soluții inovatoare pentru îmbunătățirea sănătății oamenilor. 

➡️Ești pasionat de domeniul științelor medicale și vrei să aduci o abordare holistică în practica ta. 

➡️Îți dorești să faci o diferență semnificativă în viața pacienților tăi, ajutându-i să-și redobândească echilibrul și vitalitatea. 

➡️Îți dorești să explorezi legătura subtilă dintre minte, corp și spirit și cum acestea se influențează reciproc.

➡️Vrei să devii parte a unei comunități de profesioniști din domeniul sănătății cu viziuni similare și pasiune pentru dezvoltarea personală. 

➡️Dorești să te dezvolți pe plan profesional și personal, învățând tehnici de diagnostic și terapii inovatoare. 

➡️Vrei să oferi pacienților tăi soluții personalizate, bazate pe rezultatele analizelor specifice fiecăruia. 

➡️Îți place să lucrezi cu tehnologii avansate și să utilizezi echipamente de ultimă generație. 

➡️Învață biorezonanța și explorează oportunitățile fascinante pe care le oferă acest domeniu pentru dezvoltarea ta profesională și personală!


Câteva motive pentru care să alegi să participi la acest curs:

✅❓Biorezonanța este o metodă inovatoare, reprezintă medicina viitorului.

✅❓Cursul îți oferă o oportunitate unică de a învăța despre biorezonanță, o tehnologie medicală inovatoare care folosește frecvențele energetice pentru a susține sănătatea. 

✅❓Vei obține cunoștințe avansate în domeniul sănătății și modul în care aceasta poate fi influențată și susținută prin tehnologia biorezonanței. 

✅❓Terapia prin bioreoznanță îți poate oferi informații pe care medicina clasică nu ți le poate oferi.

✅❓Profunzimea acestei tehnologii ne arată de la cele mai mici afecțiuni până la cele mai profunde.

✅❓Această metodă lucrează pe Geometria sacră și pe Sinele Superior.

✅❓Cu ajutorul aceste terapii poți vedea problemele până în rădăcinile subconștientului tău.

✅❓Veți avea capacitatea de a găsi soluția problemelor de sănătate în cele mai profunde tenebre ale subconștientului.

✅❓Cu ajutorul acestui curs vei putea identifica mai usșor bolile moștenite dar și predispozițiile pe viitor.

✅❓Veți dobândi cunoștiințele necesare pentru a rezolva afecțiunile , refacerea câmpului auric și Karma.

Testimonialele participanților la cursul de Medicina Energetică cu Dorina Baciu

Un curs foarte util atat pentru cei interesati de sănătatea propriului organism cât si pentru cei care doresc să consilieze si alte persoane in restabilirea si echilibrarea sanatatii, dar si pentru cei interesați de legatura dintre "microcosmosul" interior si "macrocosmosul" universal! Un curs sustinut de un profesionist cu pasiune si dragoste atât pentru ceea ce face cât si pentru oamenii! Cursul este bine strucutrat, împărțit in mai multe module explicate atat teoretic cât si practic! RECOMAND !!! Multumesc Dorina Baciu!!!😘🤗

Carmne D. Tg. Jiu

Multumesc pentru toate informatiile valoroase pe care ni le-ai dezvaluit la Modulul I al cursului de Biorezonanta.In aceste vremuri incerte, in care diagnosticele medicinii traditionale sunt puse pe baza unor interese meschine, consider ca acest fel de diagnosticare si tratament sunt mai mult decat necesare.Astept cu nerabdare Modulul II si III.Multumesc inca odata, si Dumnezeu sa te binecuvanteze!🙏

Arina V. București

Am aflat că sunt predispusă la tiroidită cu ajutorul biorezonanței. Țin boala sub control de mai mult de 5 ani, cu tratamente naturiste. Cred că prevenția e foarte importantă. Mi-aș dori să afle cât mai mulți oameni despre beneficiile biorezonanței, să se știe cât bine face. Eu mi-am dorit să învăț cum funcționează aparatul SCIO și am avut un noroc imens că am găsit-o pe internet pe Dorina Baciu, psiholog, specialistă desăvârșită în biorezonanță, profesoară foarte bine pregătită și pricepută, care ne-a explicat cu tact și răbdare tot ceea ce trebuie să știm despre biorezonanță. Timplul a trecut într-un mod plăcut și mai ales util. Mii de mulțumiri! Inginer Claudia Cucoară.

Corina C. Constanta

Desfășurarea cursului a fost perfecta. Cursul este bine structurat, documentat, cu exemplu practic, am aflat lucruri noi. Mulțumesc! Iulia

Iuliana C. Bragadiru

Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minţii şi spiritului.”
(B.K.S. Iyengar)

Ce pierzi dacă nu te înscrii acum la acest curs de biorezonanță:

⬇️❓Accesul la cunoștințe și informații de ultimă generație în terapiile alternative și bioenergie.

⬇️❓Șansa de a deveni un lider într-o industrie medicală viitoare, cu perspective fascinante. 

⬇️❓Posibilitatea de a oferi pacienților tăi soluții personalizate și inovatoare pentru o sănătate optimă. 

⬇️❓Îmbunătățirea considerabilă a calității serviciilor pe care le poți oferi pacienților tăi. 

⬇️❓Cunoașterea profundă a interacțiunii dintre energie și sănătate pentru un tratament holistic. 

⬇️❓Înțelegerea metodelor neinvazive și non-medicamentoase de vindecare. 

⬇️❓Pregătirea pentru viitor, intrând într-un domeniu medical ce se dezvoltă rapid. 

⬇️❓Posibilitatea de a te diferenția într-o piață competitivă, având expertiză în biorezonanță. 

⬇️❓Perspectiva de a aduce schimbări semnificative în viața pacienților, îmbunătățindu-le sănătatea și bunăstarea. 

⬇️❓Satisfacția de a învăța și aplica tehnici inovatoare și revoluționare în domeniul medical.

⬇️❓Șansa de a-ți dezvolta abilitățile de diagnosticare și tratament în mod eficient și precis. 

⬇️❓Descoperirea propriei tale potențialități ca practician și ca persoană implicată în dezvoltarea științelor medicale. 

⬇️❓Cunoștințe valoroase despre terapiile non-invazive și naturale, esențiale pentru a deveni un specialist complet.

⬇️❓Aprofundează înțelegerea legăturii dintre emoții, stres și sănătate și cum poți ajuta alții să găsească echilibrul. 

⬇️❓Acces la resurse și materiale de învățare pe termen lung, pentru a-ți consolida expertiza. 

⬇️❓Cunoașterea tehnicilor inovatoare de diagnosticare și tratament, care pot face diferența în calitatea vieții pacienților. 

⬇️❓O șansă de a face o schimbare pozitivă în lume, contribuind la îmbunătățirea sănătății și bunăstării altora.

⬇️❓Prilejul de a-ți valorifica potențialul și de a te dezvolta pe plan personal și profesional. 

⬇️❓Înțelegerea mai profundă a bioenergiei și a rolului său în procesele de vindecare.

 Introducere în Terapia de Biorezonanță – Modul I 

Ce vei învăța în cadrul acestui modul?

✅ Vei învăța să colectezi și să introduci datele în aplicația Scio. Colectarea datelor este necesară pentru a avea acces pe parcursul investigației la toate informațiile din aparat. 

✅ Vei învăța să faci setările necesare pentru a putea începe ședința de biorezonanță.

✅ Vei învăța să interpretezi analiza VARHOPE.

✅ Vei învăța să interpretezi și să identifici dezechilibrele din MAIN MATRIX.

✅ Vei învăța să depistezi toate afecțiunile actuale dar și acele afecțiuni care vor apărea în viitor, dacă nu se modifică stilul de viață.

✅ Vei învăța să identifici emoțiile și energiile care dezechilibrează corpul și produc instalarea bolilor și afecțiunilor. 

✅ Vei învăța să folosești terapia de înlăturare a breșelor din câmpul auric.

✅ Vei învăța să identifici Cromozomii care sunt generatori de boli degenerative sau oncologice. 

✅ Vei învăța să utilizezi EPR ENHACEMENTS – terapia cu ajutorul căreia se pot identifica predispozițiile la boală pe care corpul tău le are în interior în momentul terapiei. 

Vei învăța să folosești terapia de echilibrare energetică a sistemului de Chakre.
 
✅ Vei învăța să folosești terapia de Iluminare spirituală. 

Vei învăța să folosești terapia înlăturare a vanității cu acceptarea. 

Vei învăța să folosești terapia de reactivare a conexiunii la lumina divină.

Vei învăța să faci rectificarea valorilor terapiei.

Vei învăța să faci închiderea terapiei.

CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSUL ȘI LA CE ORĂ?

Joi – Duminică | Intervalul orar 10:00 – 15:00  | Online – Zoom | 50 locuri

Numărul de locuri la sala de curs este limitat în conformitate cu numărul de persoane admise pe platforma Zoom.

CÂT COSTĂ?

Prețul modulului – 200 ron

Achită taxa de înscriere accesând butonul de mai jos, pentru a te asigura ca locul tău este rezervat.