Cu peste 9 ani în urmă, când am pornit pe această cale a vindecării, am început o călătorie fascinantă prin vastele întinderi ale psihicului uman, a minții conștiente și inconștiente, m-am dedicat studiului, am adus în viața mea tainele Psihologiei și Teologiei, a medicinei și nutriției. 

M-am întrebat : ”Cum și de ce oamenii își creează bolile și problemele? Cum să-i ajut sa-și schimbe viața?” La fiecare pas îmi apăreau în cale obstacole și mi se deschideau în față nenumărate comori. Am ajuns la concluzia că oamenii nu sunt conștienți de faptul că dețin o putere și o energie colosală….. Și cea mai mare parte din energie și-o folosesc creând boli sau suferințe. 

Marea putere creatoare a subconștientului poate să vindece orice boală și să vă facă să fiți din nou plini de viață și de forță. Învățând să vă folosiți corect și în mod benefic puterile lăuntrice poți deschide poarta acelei închisori care este teama și vă veți apropia de pragul unei existențe, ce a fost descrisă de Sfântul Pavel drept ”glorioasa libertate a fiilor lui Dumnezeu.”

”Totul se întâmplă conform credinței tale.” Credința este un fenomen, o stare pe care o poți manifesta atunci când ai dobândit-o. Cum o poți dobândi? Prin disciplina conștientă a minții tale, prin dezvoltarea capacității de observator, prin detașare în propriile acțiuni, dezvoltarea încrederii în sine și manifestarea încrederii în ceilalți.
Am descoperit că pot dărui pur și simplu, fără să aștept ceva în schimb!
Oamenii au nevoie de încredere, sinceritate, de vorbe frumoase, de îmbrățișări calde…. iar pentru toate acestea au nevoie de alți oameni. 
Dumnezeu îți scoate în cale oamenii de care ai nevoie și să te ghideze în momentele cheie ale vieții tale!

Îmi doresc ca oamenii să aibă încredere și să apeleze la un terapeut și psiholog, să privească terapie ca pe un lucru firesc. 
Succesul meu este legat de succesul persoanelor care îmi trec pragul. Cea mai mare bucurie pe care o pot trăi este aceea când persoanele care intră în terapie se transformă, evoluează, își schimbă modul de viață, îl acceptă pe Dumnezeu în viața lor și se bucură din nou de viața. 

Misiunea mea este de a aduce binele și firescul în viața fiecărei persoane care îmi trece pragul. Îmi doresc să creez un spațiu unde persoana care apelează la serviciile de terapie să se simtă confortabil, să-și poată destăinui situația în care se află pentru a fi ajutat.

Îți recomand ședințele individuale alături de mine!

_______________

Certificări și specializări:

Universitatea Hyperion – Facultatea de Psihologie și științe ale educației.

Universitatea Hyperion – Master – Psihologie clinică și consiliere psihologică.

Psiholog acreditat de către Colegiul Psihologilor din România.

Universitatea București – Facultatea de Teologie Ortodoxă ”Justinian Patriarhul” București – Teologie Didactică.

ASE București – Facultatea de Management și Administrație Publică.

Școala Postliceală Fundeni – Asistent Medical Generalist.

COACH – acreditat A.N.C.

Curs de Terapeut în Biorezonanță acreditat A.N.C.

Curs de Tehnician în Nutriție și psihonutriție.

Curs de Formator.