Unul dintre trendurile cele mai puternice ale momentului în ceea ce privește gastronomia este orientarea spre o alimentație sănătoasă, aceasta pentru că mâncarea ne ține în viață, dar ideal este să o transformăm și într-un aliat al sănătății noastre.


În urmă cu 2500 de ani, Hipocrate ne îndemna ca”hrana să ne fie medicament”. De-a lungul timpului, însă a mânca bine a avut semnificații diferite. Am ajuns acum într-un punct al dezvoltării civilizației în care reevaluăm relația pe care o avem cu alimentele, punând din nou accentul pe rolul esențial pe care nutriția îl are în menținerea sau redobândirea stării de sănătate.

Specialiștii recunosc importanța pe care alimentația și nutrienții o au în menținerea sănătății și prevenirea bolilor, de aceea NUTRIȚIA este combustibil pentru sănătate.

Unul dintre trendurile cele mai puternice ale momentului în ce privește gastronomia este orientarea spre o alimentație sănătoasă, aceasta pentru că ne ține în viață, dar ideal este să o transformăm și într-un aliat al sănătății noastre.

O alimentație sănătoasă, echilibrată și corectă, constituită din produse cu înaltă calitate nutrițională, este absolut necesară pentru menținerea sănătății la nivel optim. O bună alimentație creează condițiile pentru dezvoltarea fizică și mentală optimă, menține o capacitate crescută de muncă, reprezintă un factor esențial de rezistență la acțiunile nefavorabile asupra organismului. De multe ori, mâncăm mult și prost, considerând vom putea asigura celulelor noastre hrana echilibrată. Specialiștii susțin că astăzi multe dintre produse conțin calorii ”goale”. Produsele pe care le consumăm sunt cultivate pe soluri epuizate, prelucrate cu îngrășăminte chimice, posedând calități nutritive reduse la un nivel caloric crescut, diverși aditivi alimentari și coloranți artificiali. De aceea, în ultima perioadă se observă popularitatea crescândă a nutrienților (suplimente alimentare). Aceștia au o contribuție valoroasă în viața noastră, compensând carențele alimentației incorecte și contribuind la creșterea calității vieții. Acestea trebuie să țină cont de necesarul zilnic de energie, adică de tot ce are organismul nevoie pentru a ne menține în formă și sănătos.

Hipocrate vorbea despre dietă ca despre studiul stilului de viață al omului, incluzând pe lângă alimentație și ceilalți factori de influență din mediul înconjurător.

Conexiunea dintre nutriție nesănătoasă și boală este dovedit științific, alimentația nesanogenă ducând la creșterea alarmantă a unor boli cronice precum obezitatea, diabetul zaharat tip 2, a bolilor cardiovasculare, cancerul, osteoporoza, etc.

”Ai grijă de corpul tău, este singurul loc unde va trebui să trăiești.” – Jim Rohn

NUTRIPACK conține ingredientele cu efect nutrițional și energetic remarcabil, din surse exclusiv naturale. Pachetul de bază reprezintă un complex valoros de nutrienți biodisponibili, pentru completarea necesarului zilnic al fiecărei persoane în cantitate optimă și este ușor de administrat.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

 

 

 

error: Content is protected !!