Programul pentru relaxare
Abordarea terapeutică de succes este întotdeauna multidisciplinară (medic, psiholog, specialist în biorezonanță) și începe prin stabilirea, de la început, a unei bune colaborări între terapeut și pacient.
Programul pentru relaxare are o durată de o lună și este susținut de către:
Mihai Lucian – Psiholog | Teolog | Parapsiholog | Biorezonanță | Nutriție |
Dorina Baciu – Psiholog | Teolog | Coach | Biorezonanță
Gabriela Chivu – Medic | Homeopatie | Nutriție | Biorezonanță | Teolog |
Durata programului de relaxare este de 1 lună.
Costul total al programului este de …….. ron.
Programarea pentru consultanța se face accesând butonul pentru înscriere fie telefonic la nr. +40 727611340. Ședințele individuale din București se desfășoară în locația din B-dul Chișinău Nr. 5, Sector 2.
Programul se poate desfășura și în variantă online pe platforma ZOOM.
Orarul ședințelor (zi și oră) se stabilește de comun acord în funcție de disponibilitate.
Cum achit programul de sănătate?
Se achită online utilizând Home Banking sau fizic la orice bancă, în contul RO17BTRLRONCRT0554718101, deschis la BANCA TRANSILVANIA, din cadrul SC CURSURI ENERGY & MIND SRL, cu sediul în București, B-dul Chișinău Nr 5, Sector 2.
Ce conține programul pentru relaxare într-o lună:
– diete personalizate și educație alimentară pentru relaxare;
– consultanțe psihologice și parapsihologice pentru relaxare;
– consultanțe de biorezonanță pentru relaxare;
– consultanțe medicale pentru relaxare;
– consultanță sportivă pentru relaxare;
– toate suplimentele necesare acestui program pentru relaxare;
Pe toata perioada programului, se beneficiază de suport psihologic și medical.
Organismul uman este un mecanism complex care are la bază o serie de funcții principale, ce se influențează reciproc. Înțelegerea modului în care funcționează sistemele circulator, respirator, endocrin, digestiv sau sistemul nervos, oferă șanse mai mari de îngrijire corectă a stării de sănătate, și, implicit de a avea o viață lungă și fericită. Pierdem din vedere acest aspect destul de des, mai ales atunci când lista priorităților devine tot mai lungă, iar timpul – parcă tot mai scurt. Așa că ne împingem limitele până la epuizare, în urmărirea constantă a obiectivelor de pe propriile liste de activități.
Uităm să ne așezăm și pe noi pe această listă și să ne oferim timp – pentru noi, pentru odihnă, pentru a respira prezentul, iar ironia este că atunci când ne amintim să ne acordăm un răgaz, nu reușim să ne relaxăm pe deplin. E ca și cum întregul nostru organism (și creier) se află într-o continuă stare de agitație. Stresul este o reacție naturală a corpului la experiențe pozitive sau negative. Pe termen scurt, stresul poate fi benefic pentru sănătatea noastră, ajutându-ne să facem față situațiilor dificile. Corpul nostru răspunde la stres eliberând hormoni și accelerând ritmul cardiac și respirator și se concentrează asupra problemei pentru a răspunde cât mai bine la stimuli. Pe termen lung, însă, când situațiile de viață sunt din ce în ce mai greu de gestionat, stresul devine extrem de periculos.
Acesta este generat de presiunea responsabilităților zilnice, a evenimentelor negative din viața noastră (boli fizice, pierderea unei persoane dragi, un divorț, singurătate etc), dar si nesiguranța zilnică dată de dezastre naturale, atacuri violente, imprevizibilitatea vieții. Chiar dacă încă aveți convingerea că țineți totul sub control și că faceți față ritmului alert de muncă, nu uitați că relaxarea este o nevoie. Organismul dumneavoastră are nevoie de porția de deconectare. Relaxarea trebuie practicată în mod regulat, pentru a deveni un obicei.
În loc să ne concentrăm pe efectele negative ale stresului, ar fi mai bine să punem în lumină beneficiile relaxării: reducerea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace, ceea ce are efecte secundare pozitive asupra sănătății cardiovasculare pe termen lung, încetinirea procesului de îmbătrânire, îmbunătățirea tonusului general și reinstalarea stării de bine, iar lista poate continua. Știm că relaxarea face minuni asupra întregului organism.