PROGRAME PERSONALIZATE

Am pregătit pentru tine programe personalizate, complexe, pentru a răspunde nevoilor tale. Pe parcursul programului vei beneficia de confidențialitate, de toată atenția și profesionalismul meu. Serviciile / sesiunile prestate se vor stabilii în funcție de urgențe, necesități și disponibilitate. Fiecare program ales va fi adaptat în funcție de istoricul medical, modul de viață (trecut, prezent și viitor), unicitate și nevoi, astfel încât să nu influențeze negativ fluxul vieții tale. Regăsești mai jos descrierea fiecărui program personalizat. Programele se pot desfășura la cabinet dar și online.

Noi vă oferim soluții la probleme voastre, prin următoarele programe:
Programul de sănătate; Programul de slăbit; Programul de întinerire; Programul de echilibrare emoțională;  Programul pentru amplificarea capacităților de memorare; Program pentru relaxare; 

Citește mai departe…. ⬇️

Program complet de sănătate (2 luni) – 1500 de euro

În cadrul programului vei afla despre importanța celui mai complex și complet program de sănătate care răspunde nevoilor tale actuale. Îți voi oferii soluțiile cele mai optime pentru rezolvarea problemelor de sănătate, plecând de la cauzele spirituale și energetice ce au declanșat afecțiunile trupești.
Pornind de la  programul bază menționat mai jos, acesta poate fii personalizat în funcție de dezechilibrele energetice și emoționale, afecțiuni și istoricul medical. 

 

Citește mai departe…. ⬇️

Program pentru echilibrare emoțională (2 luni) – 1500 de euro

Echilibrul emoțional reprezintă starea de conștientizare și de gestionare a emoțiilor. Emoțiile sunt vitale pentru bunăstarea fiecărei persoane deoarece determină starea sănătății mintale precum și experiențele pe care acesta le are. Practic, echilibrul emoțional se referă la obținerea echilibrului dintre sentimentele plăcute și neplăcute. Desigur, nu există o formulă perfectă pentru fiecare situație în parte, dar un adult echilibrat din punct de vedere emoțional va gestiona eficient, de cele mai multe ori, tot felul de situații dificile.  

Citește mai departe…. ⬇️

Program pentru scădere ponderală (3 luni) – 1800 de euro

Slăbitul o dată pentru toată viața este dorința oricărei persoane care are probleme cu greutatea. Pierderea kilogramelor în plus trebuie să fie un proces sănătos. Am să vă dezvălui o metodă cu efecte garantate, unde autorii principali sunt mintea, energia și emoția ta. Un program de slăbit corect are cinci etape componente principale. Etapele se pot realiza în principal prin corectarea sau schimbarea gândurilor, emoțiilor, energiilor, a comportamentelor alimentare (nutriția) și a modului de viață.

Citește mai departe…. ⬇️

Program pentru întinerire (4 luni) – 2200 de euro
Sentimentul tinereții ține oamenii în viață. Oricine vrea să arate bine, indiferent de vârstă, iar acest lucru este realizabil urmând un mod de viață sănătos, punând preț pe starea de sănătate a trupului, a minții și pe stoparea efectelor îmbătrânirii. Tinerețea nu ține neapărat de vârsta reală ci de vârsta psihologică iar a rămâne tânăr poate să fie în legătura cu starea de spirit, cu trăirile și împlinirile tale. La baza menținerii tinereții stau obiceiurile sănătoase.  

Citește mai departe…. ⬇️

Program pentru amplificarea capacităților de memorare (2 luni) – 1500 de euro
Memoria este procesul psihic cognitiv superior (logic sau intelectual) prin intermediul căruia au loc întipărirea, păstrarea și reactualizarea experiențelor și a informațiilor.
Memoria are un rol fundamental în viața psihică, reflectând trecutul, oferind posibilitatea re-utilizării întregii experiențe trecute și prezente, contribuind la asigurarea continuității între ceea ce a fost și ceea ce va fi. Omul are memorie senzorială, prin care informația intră în câmpul perceptiv și ajunge în creier. 

Citește mai departe…. ⬇️

Program pentru relaxare (2 luni) – 1200 de euro
Relaxarea este obținerea unei destinderi prin controlul conștient al tonusului fizic și mintal cu scopul de a calma tensiunile interne și de a consolida echilibrul mintal al omului. Ea permite, utilizând interacțiile fizicului și psihicului, să se atingă o situație de bunăstare și plenitudine. Relaxare ajută corpul să se odihnească după ce a depus efort atât intelectual cât și fizic, reduce din anxietate, elimină din stările negative și crește puterea de autocontrol. Ei bine, dacă vrei să fii o persoană sănătoasă, trebuie să-ți faci timp pentru relaxare. 

Citește mai departe…. ⬇️