Retrat-uri naționale și internaționale

Fiecare retreat  are un program specific și unic, care va fi comunicat personal fiecărui participant.   

Ce este o călătorie retreat?
Un retreat este o retragere în interior, o pauză, o călătorie cu sens! Conceptul de retreat este o oportunitate minunată de a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene și de a îmbina mai multe activități specifice evoluției oamenilor: călătoritul, socializarea cu oameni de calitate la nivel înalt, spiritualitatea şi dezvoltarea personală, într-o formă mai profundă ca înţeles. Călătoriile retreat nu sunt doar la modă, sunt o necesitate. Conceptul reuşeşte să îmbine căteva  activități ale seculului nostru: călătoritul și socializarea, spiritualitatea şi dezvoltarea personală, într-o formă mai profundă ca înţeles. Omul care porneşte într-o astfel de aventură doreşte să dărâme rutina care l-a robotizat, care simte că e timpul să se deconecteze de la sistem şi să petreacă un timp cu sine, celebrandu-şi corpul şi existenţa, alături de oameni de calitate.

O călătorie retreat înseamnă cazare în locuri retrase şi liniştite, înconjurat de frumuseţea naturii şi de trilul păsărilor. Înseamnă experimentarea unor practici noi care te vor învaţa să meditezi, să îţi relaxezi muşchii, tehnici de respirație, să dai atenţie zonelor corpului tău care suferă de acumulări şi să le eliberezi. Înseamnă răsfăţul tuturor simţurilor: masaje corporale restructurante, mâncăruri şi băuturi cu gusturi exotice, peisaje care tăie respiraţia, mantre care te vor transpune în alte dimensiuni şi miros de beţişoare parfumate la tot pasul. Elementul „wow” al acestor călătorii vine odată cu revelaţiile, conştientizările şi programele neuronale care ni se schimbă pe măsură ce experimentam aceste trăiri. Asta numim noi adevărată dezvoltare personală: conştienţă de sine, recalibrare emoţională, încetinirea activităţii mentale administrative, dezvoltarea simţului intuitiv şi înţelegerea unui fel diferit de a trăi.

Care este susținerea echipei Recalibrarea Ființei?
Te vom susține pe tot parcursul retreat-ului cu o echipă de profesioniști din următoarele domenii: teologie, medicină, nutriție, homeopatie, psihologie, parapsihologie,  cât și alte diferite științe umane, care se dedică complet pentru a susține procesele de dezvoltare interioară ale participanților noștri. Suntem o echipă de experți, îndrumători și terapeuți multidisciplinari care au găsit răspunsuri și soluții dincolo de terapie. Îndrumările și terapiile din partea specialiștilor se primesc individual dar și în grup, aceștia îţi vor revela o lume nouă şi profundă, o călătorie interioară în toate colţurile sufletului tău.

Ce vei obține alături de echipa Recalibrarea Ființei?
Mai multă conştiență de sine; Îţi vei redefini harta strategică personală; Vei reuşi să fii în deplină acceptare cu cine eşti şi vei defini ce vrei să faci cu viaţa ta; Îţi vei elibera mintea şi trupul de acumulări, într-un sentiment de eliberare; Vei găsi optimismul şi pofta de viaţă trăită cu bucurie; Vei învaţa tehnici care te vor ajuta să te reechilibrezi în momente critice; Vei concura la crearea unui grup nou de prieteni care se bucură de experienţa de a trăi la potenţial maxim, experienţă care se va transformă într-un nou proiect.  Vrei să faci parte din el?

Noi credem că adevărata dezvoltare personală se întâmplă în practică, nu doar în sălile de curs.

Adevărata transformare este când te aşezi conştient în faţa necunoscutului, în faţa celui care eşti acum, pregătit să te transformi în cel care eşti menit să devii.
Vei înţelege altfel experienţele din trecut, nevoile copilului din tine, vei deveni mai conştient de corpul tău învăţând să îţi accesezi intuiţia pentru a face alegeri, înţelepciunea divină pentru a ierta şi iubi necondiţionat şi, mai mult decât orice, te vei îndrăgosti de tine!

Ce se va schimba în viața ta după acest retreat? 
Acest proces în care potențialitatea interioară devine o înflorire exterioară este atât de transformator încât l-am numit Evoluție Interioară prin Recalibrarea Ființei. Tot ceea ce te limitează are o soluție; îți poți transforma suferința în viață, condiționarea în cea mai mare comoară a ta, limitările în pur potențial.