Retreat 

Un retreat este o călătorie cu sens! În fiecare an, milioane de persoane se retrag din activitățile lor cotidiene pentru câteva zile  cu scopul de a se odihni şi pentru a se recupera.  Este o oportunitate minunată de a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene, de a te relaxa profund, de a te reconecta cu esența ființei tale, de a trăi momente de tihnă și pace interioară.
Aceste retreat-uri sunt menite să te poartă într-o locație unică pentru a-ți oferi ție atenție, pentru a te asculta, a lucra mintea și cu gândurile tale și cu întreaga ființă. 

Simți că stresul, oboseala și problemele de zi cu zi te apasă? Te-ai săturat de muncile casnice și de interminabile ore petrecute la birou? Vrei să evadezi și să dedici doar timp pentru tine? În ultimul timp te-ai neglijat și nu ai mai avut timp pentru tine? 
Retreat-ul este cea mai bună ocazie pentru a te regăsi, a te gândi la ale tale și la ceea ce trebuie să dorești cu adevărat.

Dacă răspunsul este da, soluția pentru tine este un retreat! O astfel de vacanță, cu siguranță, te vă îmbogăți spiritual și mental. Este prilejul ideal pentru a te redescoperi, a învăța lucruri noi și de a te relaxa în mijlocul naturii.

Natura și frumusețile ei te ajută să obții echilibrul mental de care ai nevoie. În fiecare dimineață ieși în natură, respiră aerul proaspăt și lasă-te purtată de miresmele florilor. Ascultă ciripitul păsărilor și bătaia vântului foșnind printre copaci.
Este ocazia de a descoperi locuri noi, deosebit de frumoase și de a te deschide emoțional și relaxa mental pentru a cuprinde noile perspective oferite în Retreat, într-un fel ideal.

Oamenii au nevoie de alți oameni pentru a evolua, iar retreat-ul poate reprezenta ocazia ideală de a găsi persoane cu pasiuni comune și de a lega prietenii care pot dura o viață!
Întotdeauna într-un retreat vei fi încurajată să faci activități care te vor scoate din rutina. Vei învăța să faci lucruri noi și vei scăpa de stres.  
Dale Carnegie spunea o dată că „ fericirea nu depinde de ceea ce ești sau de ceea ce ai. Ea depinde doar de ceea ce gândești ”. Gândirea modul în care ne proiectăm viața dacă aceasta este îngreunată de probleme, stres sau diverse traume din trecutul nostru, viitorul poate avea de suferit. Unul dintre scopurile retreat-ului este acela de a ne dezvolta latura personală, îmbogățind-o cu experiențe pozitive.

Ce vei obține participând la Retreat-ul Recalibrarea Ființei:
-program recreativ;
-consultanțe, îndrumări, discuții la liber;
-relaxare, meditație:
-exerciții fizice;
-jocuri și divertisment; 
Programul retreat-ului: