Paraziții intestinali sunt printre cei mai frecvent diagnosticați dintre bolile parazitare, dar pot rămâne neobservați mult timp și chiar se poate să nu fie detectați.

Ce trebuie să știm este că corpul nostru este în permanent contact cu organismele străine: bacterii, viruși, fungi, parazitii, unele fiind benefice organismului nostru participând de exemplu la digestia alimentelor sau la producerea unor vitamine, altele sunt aparent inofensive – stau ”alături” de noi până când imunitatea persoanei scade și atunci devin periculoase, iar altele sunt permanent în conflict cu omul, generând diverse boli, cum sunt paraziții.

 


 

 

 

Ce trebuie să știm când corpul nostru este în permanent contact cu organisme străine: bacterii, viruși, fungi, paraziți; unele sunt benefice organismului uman, participând, de exemplu, la digestia alimentelor sau la producerea unor vitamine; altele sunt aparent inofensive – stau ”alături” de noi până când imunitatea persoanei scade și atunci devin periculoase, iar altele sunt permanent în conflict cu omul, generând diverse boli, cum sunt paraziții.

Specialiștii au tras atenția, conform datelor OMS, că infectările cu paraziți afectează aproape 75% din populație, indiferent de nivelul de viață, cu toate acestea majoritatea persoanelor nu prezintă semne evidente ale prezenței acestora sau nu resimt prezența lor. Această statistică este valabilă atât pentru țările în curs de dezvoltare, cât și pentru țările industrializate, prospere.

Paraziții intestinali sunt printre cei mai frecvent diagnosticați dintre bolile parazitare, dar pot rămâne neobservați mult timp și chiar se poate să nu fie detectați nici de analizele de laborator, iar cum intestinul are un rol foarte important în imunitate, alterarea acestuia duce la scăderea imunității. Helmiții, toxinele, reziduurile prezente în organismul uman reprezintă o problemă importantă, de multe ori subestimată de fiecare dintre noi, iar în urma mai multor studii un număr mare de oameni de știință sunt de părere că profilaxia antiparazitară periodică a organismului este absolut necesară. După cum se știe, complicațiile produse de paraziții intestinali pot fi multiple, având în vedere că este afectată zona din corp cel mai mult implicată în susținerea imunitară a organismului, flora intestinală. Astfel, multe alergii au drept cauză infestarea cu paraziți intestinali, fie că se manifestă la nivelul pielii, fie la nivel digestiv sau respirator. Persoanele, în special copii, dar și adulții, devin anemice, cu tulburări de tranzit, de tip diaree sau constipație, balonare și flatulență, dureri abdominale difuze sau localizate, prurit anal, greață, gust amar. Simptome neplăcute apar și la nivel cerebral, cum ar fi stări de oboseală, nervozitate, somn agitat și altele.

În majoritatea cazurilor, sistemul imunitar este suficient de bine echipat pentru a face față unei infestări. Dar, dacă ai un dezechilibru în organism și imunitatea scăzută, este foarte posibil să resimți multe din simptomele cauzate de paraziți care consumă substanțele nutritive și ne expun la o multitudine de boli, este necesar ca periodic să prevenim această colonizare și să oferim organismului nutrienți necesari pentru a împiedica dezvoltarea lor.

Nu ați făcut asta până acum? Ei bine, recomand să porniți aceste tratamente firești de detoxifiere și de prevenție, este în beneficiul sănătății! Mulți dintre noi nu acceptă și nici măcar nu înțeleg discuția despre viermii intestinali, dar este obligatorie deparazitarea de acești viermi intestinali pentru a avea un organism sănătos.

Fie că ai, sau nu, parte de simptomele provocate de paraziți, o cură corectă de deparazitare atrage după sine o multitudine de beneficii asupra bunei funcționări a întregului organism și a stării generale de bine!

Durerea este inevitabilă. Suferința este opțională. – Haruki Murakami

Ținând cont de aceste informații, în vederea îmbunătățirii sănătății, se recomandă să se urmeze de două ori pe an programele de dehelmetizare și purificare ale organismului. Vă recomand să utilizați în acest scop „Para-SHIELD Pack”.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

error: Content is protected !!