Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare și eliminare a toxinelor din organism. Toxina poate fi orice substanță care are efect negativ asupra organismului. Multe dintre aceste toxine provin din alimentație, administrarea de medicamente și din atmosferă.

Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare și eliminare a toxinelor din organism. Toxina poate fi orice substanță care are efect negativ asupra organismului. Multe dintre aceste toxine provin din alimentație, administrarea de medicamente și din atmosferă.

Modul în care te raportezi la corpul tău este un factor important care îți influențează starea de sănătate. Atenția pe care o acorzi alimentației, odihna de calitate, atingerea unui stil de viață activ sunt doar câteva lucruri pe care le poți face, pentru a-i arăta corpului tău că îți pasă de nevoile sale și pentru a avea o relație echilibrată cu el.

Conform datelor OMS, practic 80% din toate afecțiunile existente pot fi o consecință a încărcării organismului nostru prin consumul de alimente de proastă calitate, a apei clorinate de la robinet, prin intoxicația cu gaze de eșapament sau sedentarismul, iar reziduurile neeliminate și toxinele influențează negativ procesele de schimb celular, modifică balanța reacțiilor de oxido-reducere, încetinesc producția de energie metabolică, necesară pentru o bună activitate fizică și intelectuală, favorizează înmulțirea rapidă a bacteriilor patogene, scad activitatea sistemului nervos, endocrin, imunitar, asimilarea de vitamine și microelemente, reprezentând momentul declanșator pentru apariția unor afecțiuni severe. S-a stabilit că intestinul unui adult poate conține până la 20 kg de reziduuri, iar al unui copil, până la 10 kg.

Din pricina activităților cotidiene, care implică stres, oboseală, alimentație dezechilibrată, capacitatea de detoxifiere a organismului nu mai este suficientă, ceea ce duce la acumularea toxinelor în propriul corp, iar în acest sens, o cură de detoxifiere este necesară și binevenită. Beneficiile detoxifierii se vor resimți atât la interior, cât și la exterior. Detoxifierea colonului va îmbunătăți procesul de digestie, iar curățarea corpului de toxine va avea efect și la exterior, în special asupra pielii.

Îndepărtarea toxinelor din corp va ajută pielea să fie mai curată și mai luminoasă. Pentru a avea o piele frumoasă nu e suficient să folosești cele mai bune produse de înfrumusețare, trebuie să lucrezi și la interior.

Beneficiile detoxifierii vor ajuta corpul prin scăderea riscului de anumite boli și prin întărirea sistemului imunitar.

”adevărul este că trăim într-o mare de toxine, care ne distruge corpul și mintea. ” – Mark Hyman

Ținând cont de aceste informații, în vederea îmbunătățirii sănătății, se recomandă să se urmeze de două ori pe an programele de dehelmetizare și purificare ale organismului. Programul ”Colovada 2 Plus” sau „Programul Colo-Vada Light” pot reprezenta o alternativă foarte bună pentru organism.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

 

error: Content is protected !!