Funcționarea tuturor celulelor și organelor depinde de apă, ale cărei roluri în organism sunt multiple, iar în decursul întregii vieți apa este imperios necesară pentru creșterea și dezvoltarea fiecărei celule a organismului.

Apa reprezintă unul dintre cei mai importanți constituenți ai organismului uman, fără de care existența nu ar fi posibilă, reprezintă mediul în care se desfășoară toate procesele metabolice ale organismului, fiind sursa primordială a susținerii și menținerii vieții pe planetă, dar numai apa de înaltă calitate constituie instrumentul principal în restabilirea și întărirea sănătății.

Funcționarea tuturor celulelor și organelor depinde de apă, ale cărei roluri în organism sunt multiple, iar în decursul întregii vieți, apa este imperios necesară pentru creșterea și dezvoltarea fiecărei celule o organismului.

  • Apa protejează țesuturile, articulațiile și funcția vizuală fiind cel mai bun lubrifiant pentru procesul de digestie;
  • Apa ajută la reglarea temperaturii corpului iar prin mișcarea apei în sistemele celulare ale organismului are rolul de a transportă plasma sangvină, care este alcătuită din 92% apă. Această plasmă sangvină joacă un rol extrem de important în menținerea constantă a pH-ului sangvin, în transportul anticorpilor produși de sistemul imun și reglarea balanței osmotice.
  • Favorizează eliminarea tuturor toxinelor din organism, apa este vehiculul prin care sunt eliminate majoritatea substanțelor nocive și toxinelor din organism prin intermediul urinei și transpirației. Pentru îndeplinirea rolului de eliminare a deșeurilor toxice din organism, rinichii au și ei nevoie de o cantitate suficientă de apă.

Hidratarea corectă ne ferește de cancerele de  colon și vezică urinară, iar apa nu are doar rolul de a elimina substanțele toxice din organism, ci și de a transporta substanțele nutritive și oxigenul spre celule. Apa are rolul de a preveni apariția anumitor boli: cancerul de colon și cancerul de vezică urinară.

O reducere cu 2 % a aportului de apă declanșează apariția semnelor de deshidratare: amețeală, senzație de sete, reducerea capacității de concentrare, tahicardie cu palpitații, tulburări de vedere, uscăciunea gurii, urina închisă la culoare, etc. Deshidratarea ușoară este, de asemenea, una dintre cele mai frecvente cauze ale instalării oboselii în cursul zilei.

Un consum de apă regulat și de calitate corespunzătoare, va permite corpului să intre în procesul natural de auto vindecare. Nivelul de vitalitate al organismului este în directă legătură cu cantitatea de apă consumată și este necesar menținerea în organism a unei balanțe optime de rezerve de apă, consumând, de preferință apă biologic activă. Având în vedere că apa este un component atât de important pentru organism, este evident că nu numai cantitatea de apă pe care o consumăm trebuie să fie curată, necontaminată, pură din punct de vedere bacteriologic.

Această caracteristică poate fi obținută prin utilizarea produselor ”Coral Mine ” și OCEANMIN care, adăugate în apă înainte de consum, contribuie la îmbunătățirea proprietăților fizico-chimice ale acesteia, la îmbogățirea apei cu un întreg complex de săruri minerale și vitamine necesare bunei funcționări a mai multor organe și sitseme vitale, la normalizarea echilibrului acido-bazic, exercitând acțiuni de îmbunătățire a stării generale de sănătate a organismului.

Prețuim lucruri care oferă eficiență. În fiecare picătură de apă, este o poveste de viață. – Leena Arif

Hydramax este complexul care ajută la asimilarea optimă a apei în organism, hidratând acolo unde este necesar, potolind setea atunci când este nevoie.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

 

 

 

error: Content is protected !!