Medicina energetică

Medicina tradițională orientală spune că boala (sau mai bine spus disfuncția organică), se manifestă mai întâi prin dezechilibre energetice, atenționând sau nu organismul prin anumite simptome.

A nu lua în serios aceste semnale, sau a le anihila, prin tratamente simptomatice, înseamnă a lăsa problema de sănătate să evolueze spre degenerarea celulelor, țesuturilor, organelor. Aceasta este boala și din acest stadiu, vindecarea este parțială sau imposibilă.

Atunci când suntem “bolnavi”, practic avem un dezechilibru în corp, o ieşire din armonia de oscilaţie sănătoasă. Deci putem apela la terapia cu biorezonanţă atunci când dorim reducerea și controlul stresului, stimularea sistemului imunitar, stimularea activităților fizice și intelectuale, când dorim dezintoxicarea organismului, când există afecţiuni respiratorii, dezechilibre hormonale sau atunci când apar dereglări ale somnului.

“Boala” este o creaţie a omului şi lui îi aparţine responsabilitatea apariţiei acesteia, iar vindecarea trebuie să-i aparţină tot omului. Mai mult decât atât, omul are o datorie sacră, de a fi şi a se menţine sănătos, îşi datorează sănătatea prin grija pe care trebuie să o poarte pentru corpul său, “templu al divinităţii” (1 Corinteni, Cap. 6).

ABORDAREA CORECTĂ ESTE PREVENȚIA: Din păcate, de multe ori acest aspect este ignorat cu bună știință, pentru că presupune renunțarea la obiceiuri care ne aduc plăceri, lupta cu inerția și comoditatea în gândire și comportament, într-un cuvânt, schimbarea modului de viață devenit sursa îmbolnăvirilor. Din fericire, medicina energetică ne oferă tehnici și procedee prin care să realizăm această prevenție într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei noastre.

De mii de ani se știe că menținerea sănătății înseamnă asigurarea echilibrului energetic al corpului. Dezechilibrul  generează diferențe de ritm și viteză a proceselor  metabolice în diferite părți ale corpului, ceea ce provoacă disfuncții ce se pot extinde la nivelul întregului organism. Medicamentele chimice ( care sunt agresive și produc o mulțime de efecte adverse, unele chiar foarte periculoase), ajută  în cazurile grave sau de urgență, dar folosite în tratamente de lungă durată provoacă  mari dezechilibre energetice în corp.

O altă cauză a dezechilibrelor energetice o reprezintă stresul.  Stresul devine o problemă numai când devine prea puternic și afectează funcțiile fizice și mentale. Odată cu creșterea nivelului de stres se poate întâmpla ca abilitatea noastră de a rezolva în mod pozitiv situația să fie depășită. De multe ori oamenii se descriu în aceste situații ca fiind supra-stresați, terminați sau la capătul puterilor.

Stresul este consecința întreruperii homeostaziei prin stimuli psihologici sau fizici. Stimulii stresanți pot fi: mentali, fiziologici, anatomici sau fizici. Fiecare reacționează la stres în mod diferit. Fiecare avem un anumit nivel de tensiune, încordare sau anxietate pe care o putem menaja fără efecte dăunătoare. Fiecare avem puncte slabe și diverse forme de manifestare la stresul în exces.

Efectele stresului sunt recunoscute și stabilite de Institutul Național de Sănătate din SUA(NIH) și de Asociația Medicală Americană (AMA). Aceste instituții susțin faptul că stresul reprezintă cauza cea mai frecventă a mojorități bolilor.

Persoanele supra-stresate se vor simți frecvent copleșite, nereușind să facă față cerințelor și responsabilităților uzuale. Ca și simptome resimțite de către aceste persoane: neliniște, nervozitate, iritabilitate, vor întâmpina greutăți în concentrare, focalizare, productivitate și memorare. Persoanele care suferă de stres, sunt mai obosite sau vor avea mai puțină energie decât de obicei și își vor pierde interesul față de activitățile pe care le aveau înainte, simțindu-se singure, izolându-se față de lumea din jurul lor. Mai pot apărea insomnia sau somnul prea îndelungat și pierderea poftei de mâncare sau pofta de mâncare excesivă.

Din punct de vedere fizic, persoanele supra-stresate pot prezenta dureri de cap sau tensiune musculară, pot experimenta indigestii, iritații ale pielii, bătăi rapide ale inimii sau palme transpirate. Stresul poate cauza tensiune arterială ridicată, aritmii ale inimii, probleme arteriale și nivele ridicate de colesterol. Cu timpul aceste simptome pot duce la formarea arterosclerozei și slăbirea sistemului imunitar.

Pentru a reduce stresul, aceste persoane recurg la obiceiuri dăunătoare: fumatul, consumul excesiv de alimente, droguri sau alcool. Toți acești factori măresc și mai mult riscul de dezvoltare a problemelor fizice, incluzând bolile cardiace sau atacurile cerebrale.

Beneficiile reducerii stresului se prezintă sub cea mai simplă formă: o reducere sau chiar o inversare a simptomelor fizice, cognitive, emoționale și sociale care sunt rezultatul supra-stresării. Reducerea acestuia poate provoca o îmbunătățire a sănătății mentale și fizice.

Ca urmare a celor peste 20 de ani de cercetare și dezvoltare, sistemul SCIO este un dispozitiv terapeutic activ autonom, non-invaziv, operat de calculator, care combină câmpurile de biorezonanță și biofeedback pentru analiza corpului și echilibrarea energiei. Este un sistem de management al stresului care măsoară reacțiile și modelele electrofiziologice.

SCIO este conceput pentru a corecta manifestarea stresului și/sau a modelelor de electrostress în cadrul individului la cel mai primar nivel fiziologic. Dispozitivul funcționează pe teoria conform căreia stresul perturbă frecvențele electromagnetice inerente la care rezonează celulele, organele etc, și că, readucând aceste frecvențe la starea lor naturală, stresul și orice boală ulterioară apărută din cauza perturbării pot fi corectate.

Studiile au arătat că persoanele supra-stresate produc modele diferite de unde cerebrale față de oamenii care nu sunt supra-stresați și că inversarea acestui stres, în special prin tehnici precum antrenamentul cu biofeedback care angajează individul în controlul revenirii lor la trai fără stres, poate duce la normalizarea tiparelor anormale.

SCIO ajustează nivelul de stres fiziologic al organismului individului, astfel încât aceste informații pot fi utilizate pentru a controla fiziologia și pe cale de consecință, să afecteze o scădere a nivelurilor de stres, ceea ce duce la îmbunătățirea corpului fizic și a stărilor emoționale.

Avantajele metodei de biorezonanță, rezidă tocmai în rolul depistării dezechilibrelor în stadii incipiente ale bolii și în posibilitatea echilibrării organismului prin reducerea stresului și stimularea cu frecvențe potrivite imunității, refacerea vitalității celulare, reglarea funcțiilor și redarea echilibrului energetic.

Organismul este cel care are toate pârghiile pentru a se vindeca, trebuie stimulat, însă acest lucru se face când încă nu s-a ajuns la procese degenerative.

Recomandările oferite se referă întotdeauna la schimbarea modului de viața, a obiceiurilor nesănătoase – fumat, consum excesiv de alcool, de dulciuri, de grăsimi saturate, înlocuirea acestora cu grăsimi nesaturate – alocarea unui interval de timp pentru activități fizice, sport, recomandări de gândire pozitive, de protejarea față de diferite tipuri de stresori.

Ce este biorezonanța?

Biorezonanța face parte din cadrul medicinii energetice sau medicinii cuantice. Este o metodă non-invazivă, neavând contraindicații și aproape toate persoanele pot beneficia de această metodă de evaluare și redobândire a sănătății. La confluenta dintre știință și sănătate, biorezonanța, vine in sprijinul medicilor/terapeuților și pacienților permițând depistarea diverselor afecțiuni, a riscurilor de îmbolnăvire și oferirea de soluții pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Ce poate face și ce este aparatul de biorezonanță SCIO?

Aparatul de biorezonanță SCIO este un sistem de detecție cu inteligență artificială și efectuează măsurători la nivel celular, determinând starea globală de sănătate a organismului. Aparatul detectează oscilațiile electro-magnetice ultra-fine produse de orice moleculă, organ, glandă sau sistem fiziologic al corpului, astfel orice aspect legat de sănătate este dezvăluit. Aparatul SCIO efectuează o evaluare de ansamblu a stării de sănătate, dar și terapia care trebuie urmată pentru restabilirea sănătății.

Cum funcționează aparatul SCIO?

Orice ieșire din tiparul de funcționare sănătoasă a celulelor înseamnă apariția unei boli sau a unui dezechilibru.

Aparatul SCIO emite impulsuri electromagnetice care aduc celulele la frecvenţele sănătoase.

Celulele, odată aduse în parametri normali, oferă corpului capacitatea de a se vindeca singur, de a se regenera.

Cum se desfășoară o ședință de biorezonanță?

După ce are loc scanarea clientului, acesta nu va merge acasă cu o listă de afecțiuni sau probleme așa cum se întâmplă când mergem la medicul curant. El va afla cauzele profunde care au declanșat dezechilibrele și este ajutat de către terapeut să conștientizeze greșelile făcute: alimentație, gânduri. exprimarea nepotrivită a emoțiilor, odihnă, hidratare, post și rugăciune. Omul este suflet și spirit, nu doar trup. Clientul învață să se autocunoască, să se accepte, află care sunt nevoile lui pentru păstrarea sănătății și cum poate să prevină pe viitor apariția dezechilibrelor.

Ce se poate afla în urma scanării organismului?

În urma scanării organismului cu aparatul SCIO, se obțin informații despre profilul nutrițional benefic organismului, despre starea generală de sănătate a organismului, despre nivelul de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, acizi grași nesaturați. De asemenea se pot obține informații referitoare la riscurile de îmbolnăvire pe care le comportă persoana și ce anume trebuie să modifice în modul său de viață.

Există contraindicații la tratamentul cu biorezonanță SCIO?

Această terapie nu se aplică în cazul clientului care are un pacemaker sau alte implanturi electrice, în cazul în care există o sensibilitate pronunțată la stimuli electrici, sau la femeile însărcinate.

 • Avantajul cel mai important al acestei metode este faptul că aparatul depistează din timp anumite boli... înainte ca acestea să se manifeste în corp. Aparatul analizează dacă există vreun dezechilibru în sfera bioenergetică a organismului și oferă rezultate despre posibilele probleme de sănătate pe care urmează să apară în corpul fizic.
 • Precizie extrem de mare comparativ cu metodele de investigare a sănătății cunoscute.
 • Această metodă de tratare este sigură, non-invazivă și fără durere.
 • Economie de timp și bani.
 • Prin biorezonanță veți primi informații care s-ar putea obține doar după consultații la diferiți medici specialiști și analize de la mai multe laboratoare.
 • Descoperă într-o fază preclinica problemele de sănătate patologice, înainte ca acestea să se manifeste în organism.
 • Oferă o imagine de ansamblu asupra sănătății clientului, permițând asocieri de tip cauză-efect între diferitele dezechilibre din organism.
 • Este lipsit de efecte secundare.
 • Oferă remedii pe baza rezultatelor.
 • Eficiența tratamentelor se realizează în mod obiectiv printr-o metodă computerizată.

Aceste dispozitive pot detecta cu mare probabilitate (acuratețe între 80-90%) în faze incipiente, modificările survenite în starea de sănătate. 

Informațiile furnizate de aparatul de biorezonanță sunt fundamental diferite față de cele oferite de radiografii, analize de sânge etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetică a întregului organism, luat că un tot, și despre direcția în care organismul își concentrează energia.

Analiză globală a întregului organism și nu doar a câtorva ml de sânge, are o acuratețe mult mai mare, erorile survenind mult mai rar.

Odată măsurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienți, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sănătatea și echilibrul organelor interne, aparatul compară toate aceste valori cu normele etalon din baza de date.

De fapt, descoperă orice lucru care afectează sănătatea.

Aparatul poate detecta: 

 • prezența virușilor (HIV, hepatitei B, C, D, etc.);
 • prezența fungilor (Candida, Aspergillus, Criptococcus, etc.);
 • prezența paraziților (giardia, ascarizi, oxiuri, limbrici, oxiuri, toxoplasma, etc.);
 • infecții micotice;
 • prezența bacteriilor;
 • prezența ciupercilor.

 • Dezechilibre hormonale;
 • Starea sistemului imunitar;
 • Nivelul de toxicitate din organism;
 • Hidratarea si oxigenarea celulelor;
 • Vitalitatea celulara;
 • Echilibrul acido-bazic;
 • Tonusul muscular;
 • Indicatorii de vitalitate;
 • Infecții: micotice, parazitare, bacteriene și virale;
 • Carențele de vitamine și săruri minerale;
 • Rezonanța organismului cu anumite substanțe naturale, de sinteză sau remedii homeopate;
 • Starea sistemului imunitar și deficiențele cromozomiale;
 • Profilul nutrițional;
 • Starea de stres fizic și psihic;
 • Starea psihică a pacientului și tulburările asociate;
 • Evidențierea dependențelor ( tutun, alcool, droguri, medicamente, etc.);
 • Nivelul de hidratare și oxigenare a organelor;
 • Nivelul de stres nervos, oboseală și capacitatea de reacție a organismului față de stresul nervos;
 • Predispozițiilor ereditare (riscuri) la diferite îmbolnăviri în decursul vieții;
 • Dezechilibrele energetice;
 • Modificările ECG, EEG, EMG;
 • Modificările psiho-emoționale;
 • Riscurile de îmbolnăvire;
 • Neurotransmițători;
 • Starea meridianelor și a centrilor energetici;
 • Bioritm;
 • Intoleranțelor alimentare;
 • Sensibilităților;
 • Alergiilor la orice substanță (polen, praf, alimente, medicamente, înțepături de insecte, etc.).

Programează-te acum!

Pentru programare, te rog să completezi formularul de mai jos!

error: Content is protected !!