Sănătatea este o comoară pe care doar cei inteligenți o apreciază.  

Sănătatea este unul dintre cele mai valoroase daruri oferite de natură omului încă din primele clipe de viață. Din păcate, mulți dintre noi nu prețuiesc acest dar. Involuntar, ne degradăm starea de sănătate, iar în momentul când resimțim consecințele acțiunilor noastre suntem nevoiți să luăm măsuri rapide și costisitoare pentru a recâștiga ceea ce am pierdut cu ușurință.  

Acest  programul revoluționar de sănătate are la bază două studii științifice extraordinare, ale căror importanță și valoare au fost recunoscute la nivel mondial și laureate cu Premiul NOBEL. Primul studiu premiat în anul 1931 este  cel al doctorului în medicină și psihologului german Otto Heinrich Warburg și prezintă legătura dintre mediul intern acid și dezvoltarea celulelor canceroase în corpul uman, iar cel de al doilea, laureat în 1958,  aparține  specialistului american în genetica microbiană, Joshua Lederberg și are ca subiect paraziții corpului uman și efectele dezastruoase  pe care le au asupra sănătății.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

Pentru a procura acest program unic în lume cât și alte produse de excepție cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta (înregistrarea este gratuită). 

Ce îți oferă acest program unic și miraculos?

Acest program miraculos în 3 pași îți oferă sănătatea trupească, echilibrul psihic și echilibrul energetic, construindu-ți un mod de viață sigur și eficient ca tu să îți menții homeostazia organismului. El te învațâ cum să te hidratezi și să te alcalinizezi corect și cum să elimini paraziții și toxinele din corp. Programul completează în cel mai corect și fericit mod metoda RECALIBRAREA FIINȚEI care abordează ființa umană pe toate cele trei niveluri ale sale, simultan (trup, energie, spirit), și nu separat sau incomplet, așa cum se întâmplă atunci când apelăm numai la tratamentele medicamentoase sau numai la terapii energetice.

De ce recomandăm acest program?

Ca să înțelegi acest PROGRAM REVOLUȚIONAR DE SĂNĂTATE pe care îl promovez cu toată încrederea și responsabilitatea, am să iți explic mai întâi de ce este important ca mediul intern al organismului tău să fie curat și preponderent alcalin și cum să înlături aciditatea și toxinele  care favorizează instalarea și acutizarea bolilor. Să ne amintim că înainte de a începe lucrarea pentru oameni pe Pământ, Iisus Hristos s-a retras în pustiu unde a trăit în post și rugăciune timp de 40 de zile (Biblie - Luca cap. 4). Acesta a fost exemplul pe care ni l-a dat  Mântuitorul pentru a ne arăta importanța și puterea acestor practici în purificarea trupului și sufletului, precum și în antrenarea și disciplinarea minții și voinței. Iisus Hristos a vrut să înțelegem că nici un spirit nu își poate manifesta deplinele sale capacități (cunoscute azi ca ”paranormale”) decât într-un trup curățat de reziduuri (toxine) și animat de un suflet eliberat de patimi și de răutăți (aciditate). Acesta este tiparul biochimic al organismului sănătos.  

Viaţa omului în trup se menţine cu darurile pe care i le-a oferit Dumnezeu pe această planetă: aerul curat, apa vie, structurată, lumina şi roadele pământului crescute natural, în timp ce sufletul se hrăneşte cu iubirea smerită către Dumnezeu pe care omul o trăiește prin rugăciune, prin respectarea Celor Zece Porunci şi prin împlinirea Sfintelor Taine ale lui Dumnezeu. Din păcate, omul a întinat toate aceste daruri divine, degradându-și sănătatea fizică, psihică și spirituală. Stilul nostru de viață stresant și imoral, viciile (alcool, tutun), poluarea mediului înconjurător (aerul, apa, solul), modificarea genetică a alimentelor sau nivelul ridicat de radiaţii de toate felurile la care suntem expuși în fiecare clipă, ne transformă corpul într-un depozit de toxine și aciditate (acidoza) care slăbesc puterea sistemului imunitar și facilitează instalarea bolilor. Când lăsăm să se acumuleze în corp aciditate și toxine, ne scădem atât de mult frecvența energetică a corpului, încât vindecarea  problemelor de sănătate devine un obiectiv din ce în ce mai greu de realizat cu ajutorul medicinii clasice, alopate.  Atunci ne îndreptăm speranța către metode și  remedii terapeutice complementare, revoluționare, cum este acest program de sănătate.

Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiești.

Vă prezint cu mare interes CONCEPTUL CELOR 5 PAȘI, care aduce o valoroasă contribuție în procesul de restabilire și menținere a sănătății pe tot parcursul vieții, reprezentând unul dintre principiile de bază ale longevității și tinereții, punându-și amprenta beneficiilor asupra corpului uman, care este altarul nostru.

Atenția față de sine, dar și pentru starea de sănătate cresc, însă aceasta din urmă, aflați în fața unor probleme de sănătate nu trebuie lăsată doar în seama medicinei, întrucât, nici o realizare a medicinei n-o să recupereze sănătatea 100% la 100% până nu vom realiza că trebuie să avem grijă de ea și s-o menținem în mod rațional.

Este important să conștientizăm următorul aspect: continuarea existenței noastre sunt aceleași aspect și îmbunătățirea constantă pe o perioadă de timp determinată a sănătății noastre este imposibilă fără un mod de viață sănătos. Deprinderea cultului sănătății poate fi un proces plăcut și creativ în același timp. Însănătoșindu-ne organismul, devenim persoane dezvoltate armonios, învățând să conviețuim în pace și armonie cu noi înșine și cu lumea înconjurătoare.

Specialiștii în domeniul alimentației sănătoase și modul sănătos de viață sunt de acord în următoarea privință: există câțiva factori care joacă un rol important  și determinant în menținerea sănătății, putând fi respectați cu ușurință.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

Dacă întâmpini dificultăți la crearea contului sau la comenzi apelează la tel. 0727.611.340

Pentru a procura acest program unic în lume cât și alte produse de excepție cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta (înregistrarea este gratuită). 

Mai jos ai detaliat fiecare pas în parte din acest program de sănătate.


error: Content is protected !!