📚Curs Dezvoltare Personală – Pitești

🗓️ …… 2023 – 📍……….

 

⏰ Ora 10:00 – 17:00 | 👥 200 locuri |   Taxă simbolică – 50 ron (loc în sală și coffee break)

🔔 Opțional – 100 ron (meditație ghidată de la sfârșitul cursului)

Te felicit că ai ales să te înscrii la acest curs!

Tot mai des auzim vorbindu-se de evoluție spirituală sau dezvoltare personală, însă puțini sunt aceia care explică ce înseamnă cu adevărat.
✅ Dar ce înseamnă evoluție personală pentru tine ? ✅ Când te gândești la evoluție personală ce îți vine în minte ?
Științele umaniste ne vorbesc despre un concept ce include activități și experiențe care au  scop final îmbunătățirea calității vieții inclusiv prin dezvoltarea talentelor și abilitaților în vederea realizării aspirațiilor spirituale și personale. Etimologic vorbind, evoluția te duce cu gândul la schimbare, progres, creștere  spirituală (legătura ta cu Dumnezeu, Crezul tău) și personală (cunoașterea, experiențele sociale, etc.) așadar este un proces evolutiv spre o stare de împlinire și excelență personală. Este opus termenului de mediocritate.

Cursul de dezvoltare personală prin metoda Recalibrarea Ființei este mai mult decât un curs, este o investiție în tine și în viitorul tău. În cadrul evenimentului vei primi informații și îndrumări prețioase care te vor ajuta să ai o viață de calitate, cu valori, oferindu-ți soluții complete pentru îmbunătățirea sănătății din punct de vedere energetic, mental și trupesc (cauză și efect).

Mai jos vei regăsi câteva întrebări care te ajută să afli dacă acest curs este potrivit și pentru tine.

✅ Îți dorești să ai o viață de calitate cu satisfacții și împliniri?; 
 
✅ Vrei să știi cum este să trăiești cu sentimentul de încredere și siguranță;

✅ Ți-ai dori să afli secretul fericirii?;

✅ Te simți uneori „blocat/ă”, fără soluții?

✅ Ai spus măcar o dată în viață, merit și eu mai mult?

✅ Ți-ar plăcea să știi cum să alegi corect sufletul pereche? 

Dacă și tu ai răspuns cu „DA” măcar la trei întrebări, atunci este necesar ca tu să PARTICIPI la acest curs.

Fiecare dintre noi avem un potențial și resurse nelimitate, doar că unii dintre noi știu să folosească acest potențial iar alții îl lasă neexploatat preferând rolul de victimă.

✅ Cum începe evoluția personala?
Prin curajul de a pune întrebări și a răspunde cu sinceritate la ele.

✅ Cine sunt eu?  ✅ Ce vreau de la viață mea ?  ✅ Trăiesc viață pe care o doresc sau trăiesc viața altora?  ✅ Am făcut ceva notabil în viața asat?

✅ În ce constă pregătirea marelui voiaj către Tine?
Este o călătorie fascinantă în care te descoperi pe tine, îți conștientizezi potențialul și înveți să te apreciezi la adevărată valoare; iar mai departe îți stabilești obiective valoroase.

Ce vei obține participând la acest curs? Vei obține adevăruri despre:

✅ Cine ești tu;
✅ Cum venim în această experiență de viață;
✅ Elemente fundamentale ale evoluției;
✅ Rolul tău în această călătorie trecătoare pe pământ;
✅ Credința în adevăr (crezul);
✅ Adevăruri despre religie;
✅ Lucrarea Tatălui Ceresc prin noi;

✅ Mecanismul de lucru al lumii nevăzute;
✅ Înțelegerea lecțiilor de viață (scop);
✅ Mecanismul puternic al minții;
✅ Mecanismul de vindecare al afecțiunilor;
✅ Prevenirea afecțiunilor;
✅ Cum să menținem bogățiile în viața noastră.
✅ Gândirea care stă la baza prosperității;

✅ Silueta dorită;
✅ Menținerea stării de sănătate;
✅ Descoperirea partenerului ideal;
✅ Cum să atragem partenerul ideal;
✅ Menținerea relațiilor armonioase;
✅ Reînvierea relațiilor de cuplu;
✅ Împlinire sufletească;

În timpul cursului se vor face exerciții practice și demonstrații pentru a înțelege mai bine lumea nevăzută și bogățiile (harurile) pe care le avem în noi de la Dumnezeu.

Cursul D-lui Mihai Lucian este o investiție în tine!

0
Facultăți absolvite
0
Ani de experiență
0
Cursuri
0
Cursanți
0
Motive să evoluezi

Testimonialele participanților la cursul de dezvoltare personală cu Mihai Lucian

Acest curs este o sursa de informații complete care, odată aplicate îți schimba semnificativ viața pe toate planurile: fizic, psihic, emoțional și spiritual.Te ajută să privești viața cu alți ochi, să găsești răspunsuri în ceea ce privește trecutul tău, să înveți cum să îți trăiești prezentul și cum să îți creezi viitorul. Participarea la acest curs a adus o adevărată transformare în viața mea, am aflat foarte multe lucruri și informații pe care nu le cunoșteam (deși participasem la mai multe cursuri pana atunci). Vă recomand cu drag acest curs. Sunt convinsă că vă va schimbă întreaga existență.

Ana Maria Botoșani

Dorești să afli "CINE EȘTI TU"? Dacă răspunsul este DA, atunci acest curs este ceea ce ai nevoie. Am participat și eu la acest curs și îl recomand oricui dorește să se cunoască cu adevărat. Am avut parte de o experiență plăcută alături de Mihai Lucian, un Maestru de nota 10 și mai mult, un om special pe care îmi doresc să îl mai întâlnesc în această formulă, Maestru iar eu cursant. Recomand! 

Mihaela Apostolidis Constanța

Dorești să afli "CINE EȘTI TU"? Dacă răspunsul este DA, atunci acest curs este ceea ce ai nevoie. Am participat și eu la acest curs și îl recomand oricui dorește să se cunoască cu adevărat. Am avut parte de o experiență plăcută alături de Mihai Lucian, un Maestru de nota 10 și mai mult, un om special pe care îmi doresc să îl mai întâlnesc în această formulă, Maestru iar eu cursant. Recomand! 

Balcescu George Tg. Jiu

Bucuria este mare atunci când întâlnești un om ca Mihai Lucian. Un om complet care știe să fie și om și teolog și îndrumător. Cursul dânsului este unic, afli adevăruri și informați pe care nu le afli la nici un curs, pur și simplu abordează toată ființa umană, ceva ce nu vezi niciunde. Mi-a plăcut foarte mult exercițiile și meditațiile pe care dânsul le face în timpul cursului. Un curs superb. Rar îmi este dat să întâlnesc în viață oameni deosebiți ca dânsul. Felicitări Lucian pentru tot ceea ce ești și pentru tot ce faci pentru oameni. Recomand cu drag tuturor.

Roxana Iordache Predeal

Mi-a plăcut foarte, foarte mult acest curs... , un om deosebit. Exemple mai mult decât elocvente din viața personală, meditații, explicarea punct cu punct, în mod savuros și concis a temelor din descrierea cursului... complexitatea ființei umane, a trăirilor noastre, a divinului din noi, sănătate, nutriție, spiritualitate... un tot mai mult decât frumos. Înțeleg din ce în ce mai bine cine sunt. De departe ieri am fost la cel mai plăcut curs din toate la care am participat de a lungul timpului. Mulțumesc dlui Lucian și echipei sale, caci pe chipul tuturor se citește prietenie, caldură. Vă doresc bucurii! 

I. Camelia Ileana București

Am participat pentru a doua oara la acest curs. Informația asimilata a fost complet diferita. Asa cum spune dl Mihai: noi evoluam și percepem lucrurile diferit. Multumesc cu recunostinta pentru tot ce am învățat și, cu siguranță, voi invata de acum înainte!

Liliana Iordan București

❇️ De ce este important pentru tine să participi la acest curs?

Când obții informațiile și instrumentele necesare, poți să pui în valoare potențialul tău maxim necesar evoluției tale. Viața ne rezervă tuturor obstacole mici sau mari, pentru a ne forma caracterul și pentru a evolua. Dacă înveți mai repede lecțiile de viață,  vei trece rapid la următoarele trepte de dezvoltare. Unii oameni sunt mai încăpățânați și preferă să dea de mai multe ori ”cu capul de tocul ușii”, alții înțeleg mai repede mesajul Universului și reușesc să treacă cu bine de situația respectivă.
Aici intervine dorința fiecăruia de perfecționare și evoluție personală.  Însă să nu uităm că fiecare experiență este de fapt o lecție de viață.

❇️ Cât de importantă este pentru tine evoluția personală ?

Nu contează ce așteaptă alții de la tine ci este important cu adevărat ceea ce aștepți tu de la tineSunt oameni care doar concurează cu cei din jur iar alții care doresc  se perfecționeze și  devină cea mai bună versiune a lor. Aceștia din urma își recunosc calitățile și își acceptă umbra căutând modalități propice pentru integrarea ei într-un proces de creștere și evoluție personală. Ei pun accent pe călătoria către sine însușiAșa simți și tu ?
Te invit acum  te uiți atent la toată viața ta, la oamenii din jurul tău și mi spui ce vezi mai mult: excelența sau mediocritate ? Acum te rog  te întrebi cum vrei  fi, ”mediocru sau remarcabil?” În funcție de răspunsul la această întrebare, vei ști ce  faci mai departe, dacă merită sau nu  găsești metode și strategii pentru valorificarea potențialului tău. De aceea te invit să participi la cursul meu Recalibrarea Ființei. Depinde numai de tine dacă vrei  devii maestrul propriei vieți lăsând altora rolul de pioni pe tabla de șah a vieții.

Alege acum și înscrie-te la curs, nici nu ai idee ce pierzi dacă nu participi!!  

Pentru participarea la eveniment este necesară completarea formularului de ÎNSCRIERE. Ulterior vei fi contactat de un membru al echipei Recalibrarea Ființei pentru CONFIRMARE.
Cu rugămintea ca fiecare participant să își achite locul în sală și coffee break-ul în valoare de 50 ron., care se achită în contul societății Cursuri Recalibrare Srl, cu contul RO52BACX0000001096532001, deschis la Unicredit Bank.

Despre metoda Recalibrarea Ființei
Citește mai departe…. ⬇️